19/10/10

Denunciem el caril bici impossible



carril bici especial 'free ride'
 Carril bici o slalom gegant? Qui és el negat (o negada, no discriminem) que dissenya els carrils bicis de Barcelona? Quina és la seva perversitat? Algú es creu que dues ratlles blanques fent tremoloses ziga-zagues entre contenidors, opis de publicitat, fanals, arbres, parades de bus i amb murs de formigó en mig són un espai digne per a que hi circulin les bicicletes?
Doncs aquesta és la patètica realitat del carril bici de la Meridiana. I no serà per falta d'espai.
Com pretenen que els ciclistes utilitzem els espais que ens són reservats si, més que un carril bici, allò sembla una pista americana? Així fomenta l'ús de la bici l'ajuntament de Barcelona?

2 comentaris:

Mane ha dit...

Aquest és, al meu entendre, el pitjor carril bici de Barcelona. Tot i que compta amb l'avantatge, respecte al seu inmediat seguidor, la Diagonal, de no tenir un trànist intens de vianants.

Amb carrils bicis així, ens donen més raons per circular per la calçada.

Genis ha dit...

Jo crec que pitjor que aquest i que el de la Diagonal, sense cap mena de dubte (sota la meva opinió) és el de l'avinguda del Paral·lel, tot i que està segregat respecte dels vianants i de la resta de vehicles a motor, els riscs i perills a que s'està exposat són constants.