24/7/09

Scoopy & Brompton


La capacitat de les bicicletes plegables per adaptar-se al mitjà és realment camaleònica. Si el poc espai que ocupen les fan compatibles amb el transport públic, els llocs de treball, els restaurants i fins i tot el guardarropia del Gran Teatre del Liceu, aquí us demostrem que la Brompton pot viatjar còmodament dalt d'una Honda Scoopy. El test ha estat efectuat en una Sccoopy de 125 cc, la que pot conduir qualsevol persona que tingui carnet B de cotxe, amb dues persones i un bagul al darrera i en un trajecte entre Cabrera de Mar (Maresme) i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès sud).
Ara només cal que les empreses Honda i Brompton es posin d'acord i facin una oferta conjunta. A falta de millors i més eficaços transports públic, aquí teniu la resposta: Sccopy & Brompton, una excel·lent manera d'acabar amb els problemes de mobilitat urbana i periurbana.
Ah, i a l'autopista només us cobren un sol peatge, això si que ho tenen.

4 comentaris:

Lluis Ciclista ha dit...

Hola Rafael. Me ha gustado mucho el enfoque del programa. Te cogen ganas de ir de marcha por el Barri Vell de BCN. Pescadito frito, una clarita bien fresquita, hummmm que rico.
Ya tengo ganas de ver el próximo programa

Javier Lara ha dit...

A mi tambien me encanto el programa, cuando sea mayor quiero ser como tu

Rafael Vallbona ha dit...

Sou uns bons amics. Gràcies per ser-hi.
I no deixeu mai de pedalar per carreteres secundàries.

carlessol@gmail.com ha dit...

Felicitats pel programa, m'ha agradat molt la forma de combinar ciclisme, natura, personatges i sentit de l'humor. No et conec personalment però el teu sentit de l'humor per enfocar i explicar temes és molt similar al meu.
Calen reportatges d'aquest tipus.
Endavant !!