19/11/15

Casa de Bicis, plaers per pedalar per la ciutat

Al barri madrileny de la Latina, a tocar del Rastro, el Pepe i la Raquel han fet de la seva Casa de Bicis la llar de tots aquells a qui els agrada pedalar per la ciutat amb comoditat, calma i estil. Aconsellen, reparen, venen i creen els seus propis models segons les necessitats de cada ciclista; una autèntica llar d'acollida al carrer de la Ruda, 8.
Casa de Bicis, al carrer de la Ruda, 8, de Madrid
Dissenyador convertit en ciclista, el Pepe ha impregnat la botiga d'un estil inconfusible: línies clares, llum, qualitat d'acabats i el glamur del suau cop de pedal urbà. Per donar forma a aquesta idea Casa de Bicis va decidir importar a Espanya les bicicletes Tokyobike, una icona de la bicicleta urbana.
Tokyobike és una empresa independent fundada el 2002 al tranquil suburbi de Yanaka, Tòquio. El nom es deriva del disseny de les bicicletes. De la mateixa manera que la bicicleta de muntanya va ser dissenyada per la muntanya, la Tokyobike va ser dissenyat per pedalar per Tòquio.
Basant-se en el concepte 'Tòquio Slow', les bicicletes estan dissenyades per viatjar posant més èmfasi en la comoditat que no pas en la velocitat. La bici es converteix així en una manera de gaudir de la teva ciutat, tant sobre el viatge com la destinació. Podeu veure el catàleg de Tokyobikes picant AQUÍ.

Tokyobikes a Casa de Bicis
Aquesta filosofia és la que han adoptat a Casa de Bicis. I per això, a més d'importar i vendre les bicicletes nascudes al Japó, la Raquel i el Pepe han creat el seu propi model, seguint l'estil de les japoneses, però acoblada a ma a Madrid. Es diu Oxoki (posat en vertical el logo representa a un home, una dona i la carretera, segons ens diu el seu creador).
Els avantatges sobre les Tokyobikes és, amés d'un preu inferior, la possibilitat de personalitzar-la al màxim, fins convertir-se pràcticament en una bicicleta a la carta. Consulteu la pàgina d'Oxoki picant AQUÍ i no deixeu de posar-vos en contacte amb Casa de Bicis si esteu interessats en rebre més informació.

Model d'Oxoki
Amb el Rastro els diumenges Casa de Bicis és un punt de trobada d'amics, ciclistes i badocs que deambulen pel popular mercat. I entre canya i tapa la conversa flueix distesa i despreocupada. Així és una estona en aquesta casa petita de mides i immensa d'idees; el complement perfecte a la il·lusió que te tot ciclista per la descoberta.