21/7/08

El Cadí, un gegant majestuós




Amb en Jordi Ferré, el primer dia, i en companyia dels amics de l'Almacelles Pedal Club la resta del trajecte, hem pujat els camins que a voltes semblen impossibles de les imponentes moles rocalloses de la serralada del Cadí Moixeró.
Ben aviat en tindreu la crònica d'aquesta ruta de més de 220 quilòmetres i 7.000 metres llargs de desnivell acumulat. Una ruta tan dura com bella i tant exigent com espectacular, que tensa la musculatura a la vegada que obre la ment.
Natura, art, història i llegenda; tot és als quatre vents dels camins del Cadí.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimat routier; ja fa massa temps que no se sap rés de Tú, aixo no pot ser, entran al teu blog hi vist la foto com pujes al cadi amb l´uniforme del club i sé que ens portes en el teu cor, per aqui mes d´un ens preguntem si et tornarem a veure rodar plegats algún día, perque formas part de lá llegenda viva de aquest club.
Reb una abraçada ben forta dels teus companys que no t´oblidan. ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS. J.Porta.

Rafael Vallbona ha dit...

Benvolgut Jaume,
encara que porti el maillot del club, la veritat és que fa temps que he deixat de 'portar-lo al cor', tal i com tu dius.
Sincerament dubto molt que mai torni a sortir amb el C.C. Routier, cosa que no exclou que a molta gent d'allà, com a tu mateix, us admiri i us tingui en el millor dels meus recdords ciclistes.
Salut

Lluis Ciclista ha dit...

Hola Rafael. Tienes que habértelo pasado en grande, con el grupo de cachondos con el que te has juntado. Ya harás crónica del viaje, con todo tipo de detalles. Sigue pedaleando con fuerza...

Anònim ha dit...

Ens ho vam passar de conya compartint la ruta amb el Rafel. Es un bom company de viatge. Salutacions de la resta de companys del Almacelles Pedal Club.

Javi Castillo