17/10/10

OPINIÓ: En Xavier s’hauria divertit

La convocatòria era modesta, amb càrrega sentimental i reivindicativa, això si, però necessàriament limitada a les humils possibilitats d’aquest bloc. La resposta, per contra, ha estat enorme i encoratjadora. Hem sigut nou els que hem rodat per carreteres del Vallès i el Maresme, recordant que ara fa un any que en Xavier Novell ja no pedala amb nosaltres.
Hi ha hagut absències forçoses que tots les hem portat a la memòria, però els que hem pedalat érem els que havíem de ser; vull dir que, si només haguéssim estat el meu benvolgut Lluís i jo ho hauria trobat lògic. Que set ciclistes més hagueu acudit a la cita ha estat millor que el millor dels homenatges que, qui anima aquest bloc, tot sol, podria haver fet mai al company desaparegut i la més poderosa reivindicació del dret a anar en bicicleta per la carretera sense jugar-nos la vida amb els automòbils.
Gràcies a tots per ser-hi, per mostrar-vos tan engrescats a fer més sortides, per la vostra cordialitat, paciència i ganes de compartir aquesta magnífica afició com és anar en bicicleta.
El Massai s’hauria divertit, avui, amb vosaltres. Ara, donant ‘gas a la burra’, ens hauria deixat clavats.
Salut a tots i fins aviat.

2 comentaris:

Juan ha dit...

Hola Rafael, sóc el Joan, el de la Orbea (hi ha vegades que relaciones millor a les persones per les bicis que pel nom) La sortida d'ahir vaig gaudir-la de debò, va haver de tot, kms, parada tècnica per omplir el dipòsit, temps per fer una bona xerradeta i el mes important, un grup de gent molt maca.
La part del Collsacabra no l'havia fet mai per carretera, va ser una llastima el no poder acompanyar-vos a la tornada pels Tres Turons, de totes maneres espero que ens tornem a veure aviat i poder repetir.
Salutacions i Felicitats pel bloc

Anònim ha dit...

Ha estat una bona matinal i per una millor causa, com és el record a un company de pedals. Ha estat un plaer rodar, fer parada tècnica encara que no hi haguéssin les anunciades coques sucades amb tomàquet a Vallgorguina (la majoria ja feiem salivera!), i pedalar en bona companyia. La xarxa funciona! Una abraçada a tots i a tota. Lluís