22/12/10

OPINIÓ. Que desgraciat sóc

No m’ha tocat la rifa a la Quebrantahuesos. Vaig mirar la llista d’agraciats amb més interès que un opositor a notaries i no, aquest any tampoc. Estic pensant en vendre’m les bicicletes i invertir els diners aconseguits en un sofà on passar tots dels matins de diumenge de la temporada. Em sento tan desgraciat...
Veig passar la gent per la carretera, contents, saludant-se, quedant per sopar a Sabiñánigo, preguntant al company si ja te resolt l’allotjament, explicant-se els plans d’entrenament des d’ara fins el juny, i m’entristeixo i, ho confesso, sento una enorme enveja i ploriquejo a les nits. Ho deixo, tot, penjo la bici. Quin sentit te sortir a pedalar i si no pots anar a la QH, una cita molt més important que el Tour. el dia que ho sàpiga Lance Armstrong s'hi inscriu i la fa...si te sort i li toca la rifa.
De fet, quin sentit te la vida sense la QH, oi, tu?

6 comentaris:

Lluis Ciclista ha dit...

home Rafael que vols que et digui ... només he fet la QH un cop i vaig dir que mai més la faria, els primers quilòmetres vas cagat amb la quantitat de gent que hi ha ... després el recorregut ... que vols que et digui ... hi ha marxes millors i gairebé tan ben organitzades que poden ser bones alternatives ... l'altre dia gràcies al meu amic David Ponti vaig descobrir una d'elles (potser ja la coneguis)
http://www.cyclosport-ariegeoise.com/index.php?lang=fr&context=293
EscucharLeer fonéticamente

Rafael Vallbona ha dit...

Benvolgut,
he escrit aquest text amb tota la ironia del món del pedal. He fet la QH al menys cinc cops i penso el mateix que tu, o sigui que no hi penso tornar.
El que passa és que la boegria que s'ha desfermat a Internet amb el sorteig (semblava el sorteig de la mili), m'han provocat aquesta clucada d'ull irònica.
Tens tota la raó, és infinitament més atractiva lAriegoise, que es corre la setmna següent. L'he fet dues vegades i sempre he quedat molt i motl satisfet (sobretot l'any que es va acabar al Plateau de Bieille).
Salut

debonair ha dit...

Hola, Rafael.

Apunta't amb nosaltres a fer la Sierra de Gúdar el 11 de Juny...

Et desitjo que, encara que sigui sense QH, l'any 2011 vagi molt bé.

Rafael Vallbona ha dit...

No ho descartius, company!
un bon 2011 per tu i els teus també.

DBG BICIS ha dit...

No he fet mai la QH ni la faré! Ho faig públic. No considero que hagi fet un pecat! Hi ha vida a dalt d'una bici fora de la QH, en dono fe. Salut i pedals!

pitu ha dit...

coi a mi em feu enveja tots, jo no n´he fet cap d´aqueetes!!! salut i pedals!!