25/1/11

Torna La Portals, volta a Montserrat en BTT

Els ciclistes de muntanya tenen una cita a Collbató (Baix Llobregat) el proper dia 10 d’abril amb la segona edició de la marxa La Portals, la volta al massís de Montserrat en BTT.

Pepe Cuevas (CE Lataca), Melcior Mauri i Xavier Aparicio (Patronat de Montserrat)

Després de l’enorme èxit assolit a la primera edició i de la cura i respecte que tots els participants van tenir amb l’entorn, el Patronat de la Muntanya, ens gestor del parc natural de Montserrat, ha autoritzat ampliar fins a 1500 els inscrits a la prova. L’organització també està treballant per eliminar bona part del tram de carretera que cal recórrer a la zona de Marganell i substituir-ho per pista.
Aquest dimarts s’ha firmat l’acord entre el Patronat i el C.E. Lataca, entitat organitzadora de l’activitat, per a la celebració de la segona edició d’aquesta magnífica marxa.
La segona edició de La Portals homenatjarà Melcior Mauri just quan es commemora el vintè aniversari de la seva victòria a la Vuelta a España. Nombrosos ex professionals participaran a la marxa per fer costat en Mauri. La marxa també col•labora amb la Marató de TV3.
La Portals es un esdeveniment esportiu, de caràcter no competitiu. Els objectius son donar als aficionats a la bicicleta la possibilitat de poder conèixer Montserrat i col•laborar en l’ordenació de l’ús de BTT en el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, així com poder gaudir d’un dia de esbarjo, amb la bicicleta com a vincle d’unió i d’una jornada en contacte amb la natura.
La presentació de la prova serà a l’ajuntament de Collbató el proper 10 de febrer a les 13:00 hores i les inscripcions s’obriran aquest mateix dia al web http://www.laportals.cat/, on podeu trobar tota la informació que us calgui sobre la marxa.