3/7/07

Tornar als Pedals de Foc


La volta en BTT al Parc d'Aigüestortes és un repte, esportiu i paisatgístic, apassionant per a qualsevol ciclista de muntanya. Enguany hi torno amb una grup de companys que s'hi estrenen. Des de dijous 4 fins diumenge 8 farem els 220 quilòmetres i més de 5.500 metres de desnivell que ens portaran a través de la Vall d'Aran, Ribagorça, Vall de Bohí, Vall Fosca, Valls d'Aneu i Motgarri, alguns dels paratges d'alta muntanya més impressionants del país amb la intenció d'explicar-vos-ho després en el que serà ja el meu quart llibre de viatges en bicicleta.
Pedalarem pensant en compilar dades, experiències, imatges i vivències que, convenientment escrites, us facin sentir les emocions necessàries que empenyen qualsevol ciclista a llevar-se aviat un bon dia, agafar la bici i posar-se a pedalar perdut de tot i de tothom, exactament com farem nosaltres.
En aquest cas l'organització (www.pedalsdefoc.com), garanteix la seguretat del recorregut, allotjaments, rutòmetre i els serveis necessaris. Vosaltres només heu de posar-hi les cames i la il·lusió per recórrer sense presses ni rellotges, un itinerari d'alta muntanya d'una bellesa inigualable.
No cal que us digui que, a través d'aquest bloc, us mantindrem informats de la nostra aventura.

1 comentari:

Paco_01 ha dit...

Pásalo bien, y deja el pedón bien alto.
Ya estaremos a la güai de tus comentarios.
Un abrazo