21/4/09

Ruta dels fars de Menorca


Punta Prima, Favàritx, cap de Cavalleria, punta Nati o cap d’Artrutx, aquests són els vèrtex de l’illa de Menorca, el final del país. I com tots els confins de la terra coneguda, presidits per un far. Terres inquietants, roquissars esquerps batuts pel vent, indrets solitaris. El pròxim dia 9 de maig tots aquests llocs mitològics quedaran units per la VIèna RUTA DELS FARS DE MENORCA, la clàssica cicloturista de primavera de l’Associació Cicloturista de Menorca, entitat responsable també de la Volta cicloturista que es fa a la tardor.

Són 206 quilòmetres de rodar sense grans ascensions, però amb suficient exigència com per no perdre mai roda en un terreny trencacames de carreteres ben asfaltades i molt poc transit. L’organització, magnífica, com sempre. La sortida serà a l’hotel Sant Lluís, de s’Algar, a l’est de l’illa i el punt dels Països Catalans on surt primer el sol, tot un espectacle que no podeu deixar de contemplar. L’itinerari seguirà per Sant Lluís, Maó, far de Favàritx (km 29), cap de Cavalleria (km 61), far de punta Nati (kms 105), far de sa Farola (Ciutadella kms 114), cap d’Artrutx (km 127), es Mercadal (km 159), Punta Prima (km 200) i hotel s’Algar (km 206).
L’organització preveu l’allotjament dels participants al mateix hotel s’Algar a l’increïble preu de 38 euros l’habitació doble. Amb aquests preus, que feu que no aneu a gaudir de les rutes de Menorca!
Per més informació: www.ciclomenorca.com o als telèfons: 971 36 48 16 o 610 46 48 16.