4/9/10

Més de mig centenar de tàndems són a punt per rodar diumenge per un Penedès en verema

Finalment són 54 els  tàndems a la tercera trobada d'aquestes peculiars bbicicletes que es fa diumenbge al Penedès. L'any anterior eren 36 i ja feien patxoca per les carreteres i camins de la comarca. Això vol dir 108 ciclistes+8 persones de la organització, total 116 persones, 54 tàndems, dues motos control, 3 bicis normals de control, una furgoneta i l'equip del programa Carreteres Secundàries, de la Xarxa de Televisions Locals, que enregistrarà un episodi del programa coincidint amb la trobada i dedicant-lo exclusivament als tàndems.

El Penedès estarà en plena verema, els participants es poden trobar, potser, alguns tractors. El recorregut està marcat amb esprai vermell al terra a tots els trencalls.
Igual que l'any, anterior l'organització obsequiarà a tothom amb unes samarretes. També unes bosses amb propaganda turística del Penedès i unes motxiletes de la casa Massi.
La sortida serà a les 10h (puntuals), el recorregut estarà marcat amb spray vermell al terra a tots els trencalls. Intentarem anar tots junts, això pot comportar que els més forts tindran que anar esperant als més dèbils i que els més dèbils hauran de anar a ritme del grup.

HI haurà 5 persones de control, dues amb moto i tres amb bici normal, tots quatre amb uns pitrals de color grog.
Diumenge a les 9h a Sant Martí Sarroca (Rbla. Catalunya), els tàndems tenen la seva gran cita.