15/4/11

Pedalant pels camins de Josep Pla

La biblioetca de Palafrugell (Baix Empordà), amb la col·laboració de la Oncolliga Girona i del C.C. Palafrugell organitzen per aquest dissabte a les 10 del matí la tradicional bicicletada popular als bibliobarris. Enguany la bicicletada porta l'eslògan de '+ llibres - càncer'.
El punt de sortida és al pàrquing de l'IES Baix Empordà (Avinguda de les Corts Catalanes), i s'anirà fins a Pals recorrent alguns dels indrets que Josep Pla va descriure als seus llibres més populars.
La bicicletada es fa enguany per a recaptar diners per a la lluita contra el càncer. Podeu fer les inscripcions a la Biblioteca fins el 8 d'abril. Preu: 5 € (inclou esmorzar i regal sorpresa). Cal portar un llibre de 2a mà per bescanviar i comprar-ne un altre.
El pròxim dia de sant Jordi farà ja trenta anys de la mort de Josep Pla. Si aneu a Palafrugell a pedalar, podeu aprofitar la tarda per visitar la fundació dedicada a l'escriptor.

1 comentari:

Carme Fenoll ha dit...

Gràcies per la teva entrada Rafel! Només recordar que fins demà mateix dia 16 d'abril, a l'hora de la sortida, teniu temps per apuntar-vos-hi. Un cop arribats a Pals, farem un recorregut Planià a càrrec de la Patrícia Molinas de la Fundació Pla.
I felicitats pel teu blog!