30/5/12

Nous recorreguts a la Marxa BTT de Pratdip

La sisena edició de la Marxa BTT de Pratdip, coneguda amb el nom de Els Senders del Dip, es farà el proper dia 8 de juliol a les 9 del matí.
L’edició d’enguany presenta un seguit de novetats en el recorregut. N’hi ha un de curt, menys exigent amb la incorporació del Corriol de les Valls, i un segon de més llarg i més exigent, què passarà per Santa Marina i acabarà amb la baixada de les Vinyasses. En total són uns 30 Kms. el curt i 40kms. el llarg, de camins, senders, pujades i baixades. En acabar la piscina i un aperitiu espera a tots els participants i un acompanyant; també hi ha obsequis per tots els ciclistes.
Les inscripcions es poden fer de dues formes: Via web, mitjançant la central d'inscripcions www.bicinscripcions.cat i pagament amb targeta de crèdit. O ingrés bancari i tramesa per fax. Lúltim dia d’inscripció anticipada és divendres, 6 de juliol a les 14:00 hores. Més informació sobre la marxa als telèfons 977 566 388 - 636 346 896 - 659909895. També podeu fer consultes a la www.penyaanjuba.net o enviar un E-mail a penyaanjuba@yahoo.es.
Una imatge de la Vèna edició (foto: rodamón cycling)