11/12/12

Preparen la quarta volta a Montserrat en BTT

La Portals, una ruta BTT per descobrir el massís de Montserrat
La quarta edició de La Portals BTT, volta al massís de Montserrat en bicicleta de muntanya, se celebrarà el 14 d’abril de 2013 i enguany farà homenatge a Pepe Recio popular ciclista professional de la dècada dels 80 què encara ostenta el record de guanyador de curses per etapes en el mateix any, entre elles Volta a Catalunya, Setmana Catalana, Volta a Aragó, Volta a Burgos o Volta al Alentejo. Recio, a més, va guanyar la 'Volta' a Catalunya l'any 1983.
L’organització de La Portals tornarà a ser a càrrec del Club Esportiu Lataca de Collbató, i tindrà l'habitual recorregut de 57 quilòmetres amb sortida i arribada al mateix municipi del Baix Llobregat. Com sempre, aquesta prova no és competitiva i en ella no hi ha classificacions.
Per altra banda, aquest any 2013 neix una nova modalitat a La Portals, la versió caminada (52 quilòmetres). A més hi haurà una variant ultra trail de 72 quilòmetres, per satisfer els nombrosos practicants d'aquest disciplina. La Portals caminada i ultra se celebrarà el dissabte 13 d’abril, el dia abans de La Portals en BTT i també es farà homenatge en aquest cas a la Nuria Picas, Campiona del Mon d’Ultra Trail. L'organització serà a càrrec de l’Associació Excursionista 4000 Peus.
Durant tot el cap de setmana 13 i 14 d’abril hi haurà activitats lúdiques per a petits i grans relacionades amb la muntanya i el territori. Seran organitzades per les dues entitats, conjuntament amb els ajuntaments des de quins termes s'accedeix a la muntanya de Montserrat i amb el suport del Patronat de la muntanya de Montserrat.
Per a més informació de La Portals podeu dirigir-vos al web www.laportals.cat i també seguir-nos pel Twiter @laportals