27/2/13

Joaquim Rodríguez, Hesjedal, Wiggins, Evans i Anton, amb opcions de guanyar a Catalunya

Ja es confirmen els primers corredors que prendran part a la 93èna "Volta" Ciclista a Catalunya que es disputarà del 18 al 24 de març 201, amb inici a Calella (Maresme). 
La 'Volta' 2013 tornarà als carrers de Barcelona
La 93 edició comptarà amb un cartell de primera. Després que el Katusha hagi pogut reingressar a la primera divisió del ciclisme internacional, serà el guanyador de l'UCI Word Tour Joaquín Rodríguez, què estarà acompanyat del seu company Alberto Losada, el corredor amb qui caldrà fixar-se tothora.
Però el Purito no serà l’únic amb serioses opcions de victòria. Ha confirmat també la seva presència l'ex campió del Món Cadel Evans (BMC), Euskaltel amb dos dels corredors més importants de la formació Igor Antón i Mikel Nieve.
A més d'aquests corredors, també hi seran, Ryder Hesjedal, guanyador del Giro d'Itàlia 2012, així com el guanyador del últim Tour de França Bradley Wiggins, con Rigoberto Uran, que ja sap el que és guanyar a la "Volta" adjudicant-se l'any anterior l'etapa amb final a la localitat d’Ascó.
També formaran part del pilot, Nicolas Roche del Saxo Bank Tinkof, els italians del Lampre Damiano Cunego i Michele Scarponi. I el corredor eslovè Jani Brajkovic de Astana Team, que va adjudicar la tercera etapa de la "Volta" 2012.