30/1/14

Diverses activitats ciclistes precediran al final d'etapa de la "Volta" a Vilanova i la Geltrú

El dissabte 29 de març a la tarda, els participants de la "Volta" Ciclista a Catalunya 2014 arribaran a Vilanova i la Geltrú, una de les ciutats més ciclistes del país. Durant dos dies diverses activitats relacionades amb la bicicleta escalfarn l'ambient ciutadà tot esperant l'arribada de l'etapa.
Per la història: preparant l'arribada de la "Volta" a Vilanova el 1982
El Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, ha explicat que des de fa uns mesos el govern municipal ve treballant per tal d’incloure com a reclam turístic algunes cites esportives de renom. Figueras ha dit que l’arribada de la "Volta" a Vilanova i la Geltrú permetrà assolir diversos objectius. “D’una banda podrem aprofitar el potencial mediàtic que ofereix aquesta prova com a element de promoció exterior. També suposarà poder lligar el nom de la ciutat com a destinació esportiva i, a més, ens permetrà que la seva celebració reverteixi en el sector turístic”.
El regidor s’ha referit a la importància que aquesta cita internacional suposarà pels establiments hotelers de la ciutat, ja que hi ha un compromís explícit pel qual totes les places hoteleres seran ocupades per l’organització de la "Volta".
La feina conjunta entre les regidories de Promoció Econòmica, Esports i Comunicació ha de permetre, segons Gerard Figueras, que la ciutat s’impregni de la Volta i que la seva celebració arribi a tots els ciutadans i ciutadanes, amb implicació de les escoles i la col·laboració de la Unió Ciclista Vilanova. És per aquest motiu que hi ha la voluntat de dur a terme, durant tot el cap de setmana del 29 i 30 de març, diverses activitats vinculades al món del ciclisme, a la zona de la façana marítima, on hi haurà la línia d’arribada.