22/8/15

La Retrobada de clàssiques de Berga creix i posa en relació el ciclisme amb la cultura i el territori

La segona edició de la Retrobada de bicicletes clàssiques de Berga va en camí de convertir-se en una cita ineludible per a tots els amants de les bicis, siguin cicloesportistes o no. A més de la ruta per a bicicletes clàssiques que es farà diumenge 30 d'agost, des de divendres 28 hi haurà xerrades sobre ciclisme i territori, rutes històriques per la ciutat i tastos de productes berguedans.



És així com es promociona l'autèntic ciclisme. Cal no oblidar que la pràctica col·lectiva del ciclisme va néixer a finals del XIX com una activitat turística, de descoberta del territori.
A més, el popular Manolo Tusinu serà diumenge 30 d'agost a Berga per participar a la Retrobada. Un personatge únic que val la pena connèixer, una persona excel·lent i un ciclista de pedra picada. Sisplau, saludeu-lo de part de Tourmalet; nosaltres no hi podrem ser.
Faria be la Federació Catalana de promoure i incentivar més aquesta mena de cites en detriment de les absurdes marxes, curses clandestines amagades sota l'epígraf de cicloturisme.
Per a inscripcions i més informació: https://retrotrobada.wordpress.com/

El gran Manolo Tusinu participarà de nou a la retrobada. Només la seva presència ja és un alicient per a tothom.