21/9/15

El gegant alpí Stelvio amb les pacífiques Brompton: una pujada solidària

La pujada de Stelvio, a Bormio, als alps italians, és una dels més difícils per a qualsevol ciclista, la podeu conèixer si llegiu Volta a les Dolomites i els Alps italians (Cossetània). Per això, i per la singularitat de les bicicletes, l'esdeveniment anual que organitza Brompton de Llombardia s'està convertint ràpidament en un dels favorits del calendari d'esdeveniments Brompton. Qui gosa dir que aquestes, aparentment, pacífiques bicis urbanes no serveixen de res?
A continuació podeu veure un vídeo que mostra la suor, el dolor i els somriures del desafiament. Sobre aquest esdeveniment anual, en Ronald Amery, de Brompton Itàlia, diu: "Ho vam fer de nou: un any després de la primera edició hem volgut pujar la seva majestat, l'Stelvio, amb les nostres Brompton".
Ho van fer per diversió, per viatjar amb amics, però també per recaptar fons per Soccorso pallasso. Així que no és una cursa sinó un desafiament per donar suport a aquesta organització sense ànim de lucre de Firenze que dóna alguns moments d'alegria als nens a l'hospital amb els seus pallassos formats específicament.
Algú s'apunta per fer l'any vinent una nova pujada al Tournalet, solidària amb ACNUR, com la que ja va fer fa un temps aquest bloc?
Escriviu fent-nos propostes.