2/8/09

Acaba el rodatge de Carreteres secundàries


Rodant per l’horta de Lleida per conèixer de primera ma com l’aigua ha transformat un secà en un potent motor de progrés econòmic gràcies a la fruita dolça, la setmana passada va acabar l’enregistrament de la sèrie de televisió Carreteres secundàries, que ha produït LaQuimera i que emeten aquest estiu les televisions titulars de la Xarxa de Televisions Locals. A partir de setembre l’emetran la totalitat de Tv’s associades. Us informarem dels horaris i dates d’emissió oportunament.
Les teles que emeten ja cada dijous Carreteres secundàries són:
Dijous a les 23:00
- TV L’hospitalet
- Canal Terrassa
- Maresme Digital
Dijous a les 24:00
- TV Badalona
- Gavà Tv
- Granollers TV
- Canal Blau
- Vilafranca TV
- El 9 TV
- TV de la Conca
- Canal Reus TV
- TV Girona
- TV El Vendrell

Carreteres secundàries’ és una sèrie de 12 programes en els que, tot fent una ruta en bicicleta de carretera, muntanya o urbana, es proposa a l’espectador descobrir diversos indrets del país i la gent que els habita.
Tot comença quan et desvies de la ruta bàsica, alenteixes la marxa, obres els ulls i canvies la manera que tens de veure i entendre la vida i les transformacions del temps.
Al marge hi ha històries, llocs i persones fascinants que enriqueixen la idea oficial de país, li donen una dimensió inèdita. A ‘Carreteres secundàries’ no és tant important el final de la ruta, sinó què passa pel camí i quina gent trobem.
En aquest primer lliurament, els programes ens han portat per Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, el massís del Garraf, la serralada litoral, l’horta de Lleida, Sant Llorenç de Munt, la plana de Vic, les vinyes del Penedès, l’antiga ruta del carrilet d’Olot a Girona i la serralada de les Gavarres.
Les diverses bicicletes que s'han utilitzat durant el rodatge així com la roba han estat cedits per Probike, mentre que Vèrtic, ha cedit les mini càmeres que dónen uns insòlits plans mai vistos en imatges de ciclisme a la televisió.
Al web http://carreteressecundaries.blocs.xtvl.tv/ hi podreu veure cada capítol conforme els van emeten. Amés hi ha informació sobre la ruta i la possibilitat de que comenteu el vostre parer i participeu fent propostes de noves rutes, explicant-nos espècies ciclistes que poblen el país o enviant-nos les vostres fotografies ciclistes.

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Felicitats pel treball.
El meu bloc:
http://entrenosmago.blogspot.com/

Ens veiem.
Et recomano el bloc d´un bon amic:
http://carles-bici.blogspot.com/

Salut

Lluis Ciclista ha dit...

Jua juaaa, muy buena tu visión en “dolmens i xalets” has plasmado la esencia de nuestra zona. Por cierto ¿Parar en el “escombriaire” es doping?... jua jua muy buenoooo tanta barrita, gel energético y tanta hostia, una buti con mongetes de dosrrius con vino Don Simón y luego silbando de bajada a casa…