27/12/09

Tornen les 24 hores ciclistes de Montjuïc



La segona edició de la cursa de ciclisme de carretera de resistència per equips ’24 Hores Ciclistes de Montjuïc’, s'avança tres setmanes i es farà els 12 i 13 de juny usant l'antic traçat del circuït de Montjuïc, on es van fer durant anys les 24 hores motociclistes. L'organització de la prova ha avançat la data de la competició per evitar les altes temperatures que el passat any van convertir la, ja de per si, dura prova de resistència en un infern .
Amb diferents tipus de categories segons el nombre de participants per equip, la carrera repetirà format i tornarà a tenir participants en categoria individual, duo, quatre i sis participants, reservant també un  espai als tàndems. El repte representa una oportunitat única per a tots els amants de l'esport i del ciclisme que volen viure una prova innovadora i diferent a la resta de proves cicloturistes del nostre país.
Amb 300 inscrits en 2009, l'organització espera atreure a un major nombre de participants aquest any, mantenint els preus d'inscripció de la passada edició. Al 2009 l'equip guanyador, l'Andorra ‐ Gran Valira, amb quatre integrants, va completar un total de 212 voltes al traçat de 3790 metres; sumant una distància total de 803,480 quilòmetres i 12720 metres de desnivell acumulat.
Les inscripcions per a l'edició 2010 es poden realitzar ja a través del web oficial de la cursa
http://www.24hcm.com/ i fins al 21 de maig.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Rafael, són un aficionat de 16 anys, molt apassionat al ciclisme. He de dir que m'he llegit els teus llibres dels Pirineus i els Alps (tinc pendent el de les Dolomites!).
Bé, em dirigeixo a comentar perquè no sabia de l'existència del bloc (donava per fet que en català hi havia un immens buit) i per informar, això que, en aquest sentit vaig crear el que aquí enllaço, sobretot centrat en l'actualitat, i que junt amb un altre company portem aquesta altra (http://grandesdelciclismo.forogeneral.es/board/portal.php) sobre la història. Com veus, la direcció està en castellà... de fet hi ha hagut un seguit d'embolics, segurament canviarem de direcció en breu.

És una alegria descobrir el teu bloc, doncs si per alguna cosa m'agrada treballar és per potenciar el material sobre ciclisme professional a la xarxa en català.
Res més, molta sort, una forta abraçada i gràcies pel teu treball!