5/9/10

Èxit de la Trobada de Tàndems al Penedès

La tercera Trobada de Tàndems organitzada pel ciclista i emprenedor blocaire Carles Soler ha estat un èxit. Més de 120 persones entre ciclistes i organitzadors (vegeu foto) han recorregut gairebé 42 quilòmetres per les carreteres de l'Alt i el Baix Penedès, territori que es troba inmers en plena verema. A meitat del camí (Sant Jaume dels Domenys) hi ha hagut una parada per esmorzar, moment en que s'ha fet a foto que il·lustra aquesta noticia.
Han vingut participants de Logroño, Vitòria, Saragossa, Castelló i de tots els racons del Principat. Dels 54 Tàndems, 37 eren de muntanya i 17 de carretera. També ha acompanyat els participants 3 bicicletes de control, 2 motos, 2 furgonetes i l'equip del programa Carreteres secundàries que ha gravat la Trobada per fer-ne un episodi durant la tercera temporada del programa que la Xarxa de Televisions Locals començarà a emetre al gener de 2011.
Podeu veure més fotos a l'àlbum de la Bruna Montfort, una de les participants

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Un placer Rafael, hemos tenido la oportunidad de ver como trabajais sobre el terreno y es envidiable la manera tan brillante de enfocar los pequeños placeres de la vida. Un saludo cordial y si, el penedés tiene bellas carreteras secundarias, pequeños tesoros que entre todos intentamos descubrir. Hasta la próxima COMPANY!!! UN ABRAZO!!!

http://manolotusinu2010.blogspot.com/

carlessol@gmail.com ha dit...

Suposo que has gaudit d'una bona matinal !!
Fer feina i anar en bici, fins ara ho feien els professionals.
Quina enveja !!
Gràcies per pedalar amb nosaltres.