6/9/10

OPINIÓ: Companys, fins ara, digitals

La difusió de la pràctica del ciclisme i el cicloturisme a través de la xarxa està en plena efervescència.
Blocs, faceboocks, convocatòries i avisos de proves, trobades i cites corren com la brama per internet, i l’intercanvi d’experiències a través del món digital ajuda a enfortir l’afició i a millorar la pràctica del ciclisme.
La trobada de tàndems del Penedès m’ha servit per poder conèixer personalment tot de gent a la que, fins ara, només en coneixia el seu lògin digital: el mateix organitzador, en Carles Soler i l’Eli, en Manolo Tusinu, en Marc ‘Rodacorriols’...bona gent amb qui, un cop fetes les identificacions cara-bloc, va ser realment com si ens coneguéssim de fa un munt d’anys. Personalment va ser una de les grans coses de les moltes que van passar diumenge 5 entre les vinyes carregades de raïm del Penedès.
L’any passat la popular blocaire Mariona va organitzar una trobada de ciclistes blocaires que enguany, crec, no s’ha repetit. Cal reprendre aquesta mena de cites. El ciclisme a la xarxa ajuda a millorar-ne la pràctica a la carretera i als camins, però a l’esport, com a la vida, rs no substitueix el contacte humà, la mirada, la veu (encara que sigui agònica en plena pujada). Des d’aquí llancem la idea de les trobades de ciclistes blocaires. No cal fer centenars de quilòmetres, no cal competir, només pedalar, saludar-nos i veure’ns les cares. Ah, proposem que la trobada porti el subtítol de ‘Memorial Xavier Novell’, enyorat company ciclista i blocaire. Ens veiem!

5 comentaris:

Rodacorriols ha dit...

Ei!

Totalment d’acord amb les virtuts de la divulgació social de les nostres maneres viure a traves dels mitjans digitals. Poder compartir una estona amb algú amb qui has compartit aventures, coneixements i opinions per pantalla és molt gratificant. Endavant les trobades Blocaires!

L’any passat va tenir molta gràcia conèixer al Carles a la trobada de tàndems. A principi d’any als Koala’s Team, tot una experiència. I aquest cap de setmana a tu amb les teves aventures i do de gents i a en Manolo Tusinu, no hi vaig parlar però el vaig veure en acció.

Aquest any no va poder ser però l'any que ve peregrinarem al Tourmalet!

Salut i pedals

Ferran Viaplana - rodaccorriols ;)

CICLISMO NINJA ha dit...

Nos une la practica de la bicicleta y con eso creo q nos basta... difudir, compartir y aprender de la gente es la idea esencial del blog, cada uno con su estilo, visión y tarannà. Podemos llegar a pensar incluso q el uso de la bicicleta puede mejorar el mundo, hacerlo + humano + tranquilo + sostenible y/o ayudar en momentos difíciles a los q superar. Yo personalmente pierdo mucho en persona pero... encantado de asistir a cualquier acto blocaire. Contad conmigo. Un abrazo.

DBG BICIS ha dit...

Aquí en teniu a un altre que te interès per el tema. Parlem-ne

Ricard ha dit...

Memorial Xavier Novell.
Fantastic.
Salutacions.

Fran ha dit...

no estaria mal, seria fantastico conocer a las personas que estan detras de los blogs.
contad conmigo.