11/2/11

Mauri, Indurain i Lejarreta, a La Portals

Àngel Edo, Pepe Recio, Jaume Vilamajó i Celestino Prieto han estat alguns dels ex professionals del ciclisme que, amb la seva presencia a la presentació, avalen la volada que la Volta a Montserrat amb BTT, La Portals, ha assolit ja tot just convocada la segona edició.

La presentació d’aquesta marxa no competitiva que es correrà el proper diumenge 10 d’abril es va fer dijous passat al municipi de Collbató, seu del club La Taca, organitzadors de la marxa, i un dels quatre municipis que són ‘Portals’ de la serralada de Montserrat; d’aquí el nom de la prova.
Durant l’acte han intervingut l’alcaldessa de Collbató Josefina Martínez Martínez, el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio, el president del Club Esportiu Lataca Pepe Cuevas, i l’exciclista professional Melcior Mauri, que serà homenatjat en aquesta edició de La Portals en commemorar-se el 20e aniversari del seu triomf absolut en la Vuelta Ciclista a Espanya 1991.
Els organitzadors han sorprès al propi Melcior Mauri, un vídeo en forma de miscel•lània de la seva carrera esportiva on, entre d’altres imatges, es veu el podi de la Vuelta a España 1991, en la que Melcior Mauri va estar acompanyat per Miguel Indurain i Marino Lejarreta. En el mateix vídeo tan Indurain com Lejarreta, confirmen la seva presencia al costat de Mauri en La Portals d’enguany.
La marxa és oberta a tothom, te un recorregut de 55,600 quilòmetres donant la volta a la serralada de Montserrat i passant pels quatre d’entrada a la muntanya: Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat. El mateix dia 10 d’abril també es farà la Pedalada Solidaria amb un recorregut de 10 quilòmetres al voltant de Collbató.
Aquest any es destinarà 1€ de cada a col•laborar amb La Marató de TV3.
Les inscripcions ja estan obertes al web http://www.laportals.cat/ . El límit de participants s’ha ampliant en aquesta segona edició fins a 1.500 inscrits a La Portals i 200 la Pedalada Solidaria.

1 comentari:

carlessol@gmail.com ha dit...

Jo ja estic inscrit. Ens veiem a Collbató.