19/1/16

Voral per a vianants i bicis a la carretera d’Argentona, la més perillosa de Catalunya

Per tal de millorar la mobilitat sostenible entre Vilassar de Mar i Cabrera de Mar i entre el nucli d'aquest municipi i el barri del Pla de l'Avellà, s'ha començat a construir un voral al lateral de la carretera B-502, la més perillosa de Catalunya segons un informe recent del RACC, reservat per a bicicletes i vianants.
Una cruïlla perillosa a la carretera B-502
La carretera d’Argentona tindrà aviat un voral perquè hi circulin vianants i ciclistes. En el tram de la B-502, entre la rotonda del Sindicat de Cabrera i la rotonda d’entrada a Vilassar de Mar, s’hi estan duent a terme les obres de construcció d’un voral protegit amb l’objectiu de garantir la seguretat de les persones que hi transiten a peu o en bicicleta. Aquest és un primer pas per dissenyar un autèntic pla de mobilitat sostenible intermunicipal que doni continuïtat als carrils bici locals i arribi a crear una xarxa comarcal de vies ciclistes.
Amb aquesta reforma es millorarà la connexió entre el centre urbà i el Pla de l’Avellà, alhora que es garantirà la seguretat dels usuaris, doncs tindrà protecció. Els treballs de construcció estan finançats per la Diputació de Barcelona i tenen una durada prevista de tres mesos.