5/2/10

Presentació de La Portals, la volta a Montserrat en BTT


La primera edició de la marxa BTT “LA PORTALS” -Volta a Montserrat-, que tindrà lloc el dia 11 d’abril de 2010, es va presentar dimecres a Collbató. Josefina Martínez Martínez, alcaldessa de la vila, el president de la Comissió Executiva del Patronat de la Muntanya de Montserrat Jordi López Camps, la SubDelegada a Catalunya de FEDER (Federación Española de Enfermedades Raras), el president del Club Ciclista Lataca, entitat organitzadora, Pepe Cuevas, i del ex ciclista professional Josep Lluís Laguía, que serà homenatjat a LA PORTALS van encapçalar l'acte institucional.
Entre els nombrosos assistents cal destacar les diferents autoritats de les poblacions montserratines, per on passarà la marxa, membres de la Federació Catalana de Ciclisme, diferents mitjans informatius, entitats i empreses col•laboradores així com els ciclistes i ex ciclistes com Israel Núñez, Roberto Heras i Àngel Edo.
LA PORTALS serà una marxa oberta a tothom, tindrà un recorregut de 53,200 kilòmetres i donarà la volta a la muntanya de Montserrat, passant pels quatre portals d’entrada a la Muntanya de Montserrat, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat. També i haurà una pedala solidaria de 10 kilòmetres per a nens.
Les inscripcions estan obertes a la web de l’ entitat organitzadora http://www.laportals.cat/