28/11/10

Si el medi natural cada dia està més malmès és per culpa és dels ciclistes: foragiteu-los

El Turó de Montcabrer ara un mirador privilegiat de damunt la plana del Maresme entre Cabrera i Cabrils. Avui només és un pal repetidor de televisió i telefonia aixecat sense escrúpols en mig d'un espai protegit de la Serralada Litoral. Ningú no es queixa d'aquest atemptat ecològic; protesten més del pas dels ciclistes per camins i pistes. Deuen ser aquests els que fan malbé la muntanya.

Com que, gràcies a la crisi, la pressió urbanística a les serralades litorals i pre-litorals s’ha frenat; ara, no content amb la destrossa del medi natural que ha provocat els darrers anys, el poder econòmic ha decidit depredar la natura amb infraestructures de tota mena que els permeti seguir embutxacant-se un cabàs de diners de l’administració. Com que ja no s’enriqueixen a costa dels incauts compradors de xalets amb clàusules hipotecàries abusives, ara ho fan amb l’escàs diner públic.
La darrera barbaritat és la implantació, tan si com no, de la TDT, una joguina tecnològica disfressada de progrés destinada només a engrandir el negoci de la televisió fent que, per on abans hi passava un canal, ara n’hi passin quatre.
Però com que l’invent és un nyap de marca major i es veu pitjor que les pelis de cine Nic, cal farcir tot el territori de repetidors de tota mena per tenir la gent contenta i enganyada i, de passada, fer el negoci encara més gran.
Sense cap mena de pudor, algunes d’aquestes monstruoses i contaminants instal•lacions s’edifiquen al bell mig de l’espai natural, en alguns casos fins i tot protegit, destrossant una mica més el paisatge i el medi. Ara, això si, és a fi de bé. I els primers que aplaudeixen són els sempre submisos mitjans de comunicació.
A qui ataquen cruelment i sense escrúpols els grans mitjans són als ciclistes; aquest si que destrossen i malbaraten la natura; contra aquets si que demanen al poder públics que actuïn. Que els facin fora, que els prohibeixin, que els il•legalitzin, oi que si senyor Conde?