23/11/10

La tardor és ciclista al Montseny

Hi ha pocs indrets del país on la tardor sigui tant espectacular com al massís del Montseny. Entelen la mirada una inabastable paleta d'ocres, marrons i magentes, i envaeixen l'olfacte tota la sinfonia d'olors d'humitat, molsa i vesc de la muntanya. Pedalar pel Montseny tardoral és un dels plaers més grans dels que pot gaudir qualsevol ciclista. A que espereu per carregar la bici al cotxe?
Reserva de la Biosfera, el Montseny és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de grans conurbacions metropolitanes. La seva biodiversitat extraordinària i la petjada cultural que l'home hi ha deixat al llarg dels temps, presenten un valor universal que ha inspirat artistes, intel·lectuals i científics, i que desvetlla l'emoció de les persones que el visiten.
A El Tourmalet podeu trobar aquesta entrada on es descriu una excel·lent ruta per Gualba, Riells, Santa Fè, coll de Santa Helena i Campins.
Si voleu conèixer més rutes per la serralada podeu anar a http://montsenybtt.blogspot.com/. Per saber-ho tot sobre el parc natural del Montseny visiteu el seu completíssim web

1 comentari:

Quim Cuatrecasas ha dit...

El Montseny és espectacular tot l'any, per muntanya i per carretera. Les imatges que ens regala són espectaculars. I lo millor, al costat de casa.
Felicictats per el Blog.