17/3/11

Editada la guia de la volta en BTT a Montserrat

Divendres surt a la venda la Guia de La Portals. Editada per Alpina,el volum inclou el llibre de ruta, amb altimetria, quilometratge total i parcial, mapa, referències i tot el que necessiteu per poder fer la volta en BTT a la serralada de Montserrat qualsevol dia de l'any seguint el recorregut de la prova cicloturista La Portals. La segona edició d’aquesta prova esportiva es farà el proper dia 10 d’abril.
A més de la guia els editors han inclòs quatre rutes, una per cada portal d’entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol); amb un nivell de dificultat tècnica molt baix i pensades per fer un matí en família i per aquells que s'inicien en la BTT. El preu de la Guia de La Portals es de 14€.
La presentació de la guia es farà el mateix dia de celebració de la Portals. L’editorial Alpina instal•larà un stand on, exclusivament aquest dia, podreu adquirir-la amb un 5% de descompte en la seva compra.

Inscripcions tancades
La segona edició de La Portals ha sorprès als organitzadors per la rapidesa amb la que s’han omplert les places limitades que aquest any s'havien ampliat fins a 1.500.
La Portals 2011 farà homenatge a Melcior Mauri, commemorant el 20è aniversari del seu triomf absolut en la Vuelta Ciclista a España i al podi el van acompanyar Miguel Indurain i Marino Lejarreta. Melcior Mauri ha estat un referent com a ciclista però també a nivell personal, i es per això que el 10 d'abril seran amb ell i amb nosaltres a La Portals vindrà Miguel Indurain, Marino Lejarreta, Josep Lluís Laguia, Josep Pesarrodona, Roberto Heras, Àngel Edo, Pepe Recio, Francesc Sala, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, Israel Nuñez, Pepe del Ramo i altres que per agenda encara no ens han pogut confirmar, però estan fent tot el possible per ser-hi.
La gent dels quatre pobles del parc de Montserrat, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol, ja estan preparant amb molta il•lusió l'organització de La Portals perquè tothom hi estigui d’allò més bé, i gaudeixin de l’entorn i coneguin els pobles. Tanmateix, els inscrits poden consultar el dorsal que tindran al web www.laportals.cat, on hi ha la llista d’inscrits.