6/3/15

Jornada ciclista complerta: trobada de bicis clàssiques coincidint amb el final de la "Volta"


El proper diumebge 29 de març serà una diada ciclista complerta a l'àrea metropolitana de Barcelona. Coincidint amb la darrera etapa de la "Volta" ciclista a Catalunya, amb un espectacular final de 8 voltes al circuit de Montjuïc, el popular Manolo 'Mago' Tusinu (ciclismo Ninja) i Antique Cicles promouen una trobada de bicicletes clàssiques.
La cita és a l'estació Renfe del Prat de Llobregat a les 9 del matí. Es recorreran uns 20 kms totalment plans i a ritme tranquil pel Parc Agrari del Baix Llobregat, es farà una aturada per esmorzar a Castelldefels, i posteriorment es recorreran uns 30 kms més fins el mateix punt de sortida. Es passarà per algun tram de terra suau i també s'anuncia alguna sorpresa prop de la llera del Llobregat.
La inscripció és gratuïta i l'esmorzar va a càrrec de cadascú. Es valorarà la vestimenta 'retro' i hi haurà premis per als més ben caracteritzats.
I un cop acabada la trobada, ots els que vulguin aniran en comitiva cap a Montjuïc per veure el final de la "Volta". Classicòmans i modernets de merda, no us ho perdeu !