10/3/15

Una Brompton negra com la ciutat de nit

Una de les aficions favorites de Will Butler, conseller delegat de Bromton, és recórrer les ciutats de nit. Els carrers són sovint més tranquil·ls i es pot veure un costat diferent a la vida urbana: la ciutat il·luminada amb el cel fosc com a teló de fons.
Aquesta intensa vida de la ciutat de nit ha estat la inspiració per a la nova Brompton Black edition. Els seus creadors estaven interessats en trovar un color negre mat Brompton elegant barrejat amb tocs de color brillant. I aquí està:


Per primera vegada, la nova Brompton Black edition compta amb una sèrie de components clau en color negre en lloc del platejat de costum. Elegant i intel·ligent, la Black edition està dissenyada pensant amb el ciclista urbà, i agrada sobretot per l'estil. A més conserva totes les característiques de disseny originals, acuradament considerades, que fa de Brompton una marca respectada a tot el món.
Ara, això si, si hi esteu interessas ja cal que us afanyeu: la Bromton Black edition s'ha fabricat en una edició limitada a 5.000 exemplars per a tot  el món. A Cap Problema i a Probike en tenen.