27/1/08

La gran cita de l'esquí de fons


Encara sou a temps de participar a la gran cita de l’esquí de fons dels Pirineus, la Marxa Beret, que es correrà aquest cap de setmana vinent al Pla de Beret, la ‘Quebrantahuesos’ de la neu.
Si no ho heu provat mai, ara és el moment. Recordeu que ‘Qui sap caminar sap esquiar’
Distàncies: 30 km - 20 km - 10 km
El preu de la inscripció és de 45 € fins dijous i 55 divendres i dissabte.
Igual que l'any passat hem afegit 10 € de dipòsit pel xip de cronometratge. Aquests diners es retornaran a l'arribada quan es torni el xip .
La inscripció inclou: dorsal, pin commemoratiu, record de la Marxa, guarda-roba, avituallament, dret a participar en el sorteig d'obsequis que es farà durant la cursa, diploma personalitzat, publicació a la pàgina web dels resultats finals.
*Segons normativa vigent és obligatori que tot corredor estigui en possessió d'una assegurança. Aquells corredors que no estiguin assegurats amb la TargeNeu o la Tarjeta de Federado de qualsevol altre Federació Autonòmica d' Esports d'Hivern ja tenen inclosa l’assegurança dins el preu
Com inscriure’s?
Cal anar a la pàgina web de la Federació http://www.fceh.cat i omplir el formulari en tots els seus apartats sense cap omissió. A l'acabar, quan s'envia el formulari apareixerà a la pantalla un número de referència que caldrà anotar o imprimir. També constarà en aquest document, el nom del corredor/a i la quantitat que cal ingressar.
Posteriorment s'haurà de fer l'ingrés de la quantitat corresponent al compte bancari de " la Caixa" 2100-2890-42-0200054436 abans de 3 dies a comptar des de la inscripció per Internet fent constar el número de referència i el nom del corredor/a. S'HAURÀ DE FER UN INGRÉS DIFERENT PER CADA CORREDOR/A . Cal conservar el resguard bancari per a posteriors comprovacions a l'hora de retirar el dorsal. A partir del 3r dia, si no s'ha fet l'ingrés bancari, la inscripció no serà vàlida i s'esborrarà de la base de dades. El termini d'inscripció per Internet és des del 18 de desembre fins al 31 de gener a les 20 hores.
Reglament
RECOLLIDA DE DOCUMENTACIÓ: Només a la secretaria de la prova, Alberg ERA GARONA, els dies 1 i 2 de febrer a la mateixa hora que les inscripcions.
PARTICIPANTS: Homes i dones nascuts l'any 1990 i anteriors en les curses de 30/20 km. La cursa de 10 km és promocional i oberta a tothom. L'organització pot denegar qualsevol inscripció que no compleixi els requisits esmentats.
SORTIDA: La sortida de les curses de 30-20- 10 km serà simultània en el Pla de Beret a les 10 hores. Hi haurà una graella d’ èlit a primera línea, la composaran aquells corredors que: 1º- ho hagin sol•licitat a la bolleta d’inscripció, 2º- tinguin menys de 200 punts FIS o estiguin classificats entre els 20 primers en l’última edició. A LA CURSA DE 10 KM NOMÉS PODRAN DEMANAR SORTIDA D'ELIT ELS CORREDORS/ES MENORS DE 18 ANYS QUE COMPLEIXIN ELS REQUISITS.
És potestat absoluta de l'organització adjudicar o no, la sortida d'elit, malgrat que s'empraran criteris objectius a l'hora de fer-ho.
TÈCNICA: Únicament es permetrà la tècnica clàssica.
CONTROLS: HI HAURÀ UN SEGUIMENT MOLT ESPECIAL DE LA CURSA I ES DESQUALIFICARÀ QUALSEVOL CORREDOR/ A QUE FACI PAS DE PATINADOR
Ens veiem diumenge al Plan de Beret!!!!