29/5/10

VipXtrem, un nou repte BTT a Prades i Poblet

“A la serralada prelitoral de Tarragona hi ha una zona tant increïble com desconeguda per la majoria de ciclistes que praxtiquen BTT”, diu el ‘flyer’ promocional de VipXtrem, la nova prova de bicicleta de muntanya que es correrà el dia 10 de juliol. Una ocasió immillorable per conèixer aquests tresors naturals i intentar superar el repte que proposa l’organització.
El recorregut de VipXtrem serà entre Vimbodí i Poblet, i permetrà descobrir el magnífic entorn de les Muntanyes de Prades i del Paratge Natural de Poblet. Es tracta d’una prova de 128 km i 3.200 metres de desnivell ascendent acumulat que cal recórrer en 13 hores com a màxim; una activitat només apta per als amants dels grans reptes amb un bon nivell de preparació. La major part de la ruta transcorrerà per pistes en bon estat, amb algun petit tram d’asfaltat i també algun sender.
L’organització posarà a l‘abast dels participants tota la infraestructura que permetrà aconseguir superar el fort repte físic: avituallaments, senyalització, col•laboradors per ajudar els participants i un seguit de detalls exclusius que donaran un toc d’excel•lència a la prova.
Ja us podeu inscriure a: http://www.btttarragona.com/vipxtrem10.php.
Les inscripcions, fins el dia 7 de juny, costen 22 €. Fins el dia 27 de juny, 28 € i fins el dia 8 de juliol, 32 €.