5/3/13

Dinou anys de pedalades a Cabrils

La popular Cabrilenca BTT, la pedalada de muntanya que recorre la serralada litoral des de Cabrils (Maresme), arriba a la dinovena edició. En aquests anys la prova s’ha consolidat com una de les cites ineludibles del ciclisme de muntanya de primavera, tant per participació com per recorregut i organització: és una clàssica. 
Els dos recorreguts de la marxa

La prova tindrà dos recorreguts, de 22 i 42 quilòmetres, i la sortida es farà a les 9 del matí del diumenge 28 d’abril. Les inscripcions es fan, enguany, exclusivament per internet a: http://pedaladadecabrils.blogspot.com.es/; o sigui, no hi ha inscripcions el dia de la marxa. El preu és den 21 euros per als federats i 24 per als no federats, havent d’afegir-hi dos euros més per al xip, si no se’n te. Les inscripcions estan necessàriament limitades a 900 persones i es tancaran el dia 24 d’abril.
Hi haurà copa i pernil per a qui faci el millor temps en la pujada a la Mútua Metal·lúrgica (3,5 kms), homes i dones, un maillot per a tots els participants i el sorteig de dos forfaits per a la ruta en BTT per la Sierra de Guara.
La pedalada tindrà dos recorreguts que compartiran sortida i arribada, o sigui que podeu escollir la volta que voleu fer. La ruta de 22 quilòmetres tindrà un desnivell de 820 metres. La de 42 acumularà 1500 metres de pujades. El dissabte abans de la cursa us podreu baixar els tracks de GPS a la mateixa pàgina web de l’organització.