20/3/13

Una transmissió televisiva dolenta

La transmissió televisiva que Televisió de Catalunya fa de la ‘Volta’ és indigna d’una cobertura per a 163 països i amb una audiència potencial de 540 milions d’espectadors. Un senyal dèbil que es pixela cada vegada que els corredors passen sota una alzina fins marejar l’espectador; només dues càmeres-moto per cobrir la cursa, fet que impossibilita veure quins són els corredors que formen un grup capdavanter, per exemple; una realització pobre i faltada d’imaginació perquè no ha estat encarregada a un especialista en aquest esport i uns cairons (rètols) lletjos, difícils de llegir i fets amb desgana donen com a resultat una transmissió lamentable. Fins i tot el comentarista de TVE es queixava el primer dia durant la transmissió per Teledeporte.
La televisió és fonamental per vendre la ‘Volta’. La idea d’una difusió global pot atraure nous patrocinadors i fer més interessant la participació de pobles i ciutats de Catalunya. Així ho ha entès la Generalitat, que ha finançat la transmissió a TVC. A canvi, la televisió pública que paguem tots ens ofereix misèria. Posa com a excusa que no te diners, però tots sabem que TVC te diners pel que li interessa. Potser que el secretari general de l’esport li piqui la cresta als directius de la televisió catalana.
Això si, sort de l’enorme professionalitat i ganes de treballar que demostra, com ve fent durant anys, l’Arcadi Alibés.

1 comentari:

Bernat ha dit...

Totalment d'acord. Es clar que TVC ha estat durant anys el refugi d'amiguets i amigots que necessitaven un sou a canvi d'escalfar cadira...