22/3/13

Martin l’espavilat, Rodríguez el badoc

Un segon a l’esprint especial d’Alfarràs i tres més a l’arribada a l’esprint Lleida li poden acabar costant a Joaquim Rodríguez la ‘Volta’. Sap greu dir-ho, però serà un escarment per a ell i el seu equip, per badar. I ja és el segon dia.

Daniel Martin al podi
Dani Martin (Garmin-Sharp) és un paio llest. Sap quan i on ha d’estar, i el seu equip està per ell. No cal gran cosa més en aquest ciclisme modern de tàctiques i ‘pinganillos’, d’estratègies, etapes de tres hores i mitja i més calculadores que pulsòmetres. Ha guanyat un segon en un esprint especial, que tal i com estan les coses de justes no és poca cosa, i tres al'arribada per un tall que ha perjudicat els favorits, què es veu que no estaven per esprintar; pitjor per a ells.
Demà a Valls, amb el coll de Prades (1ª) a seixanta quilòmetres de l’arribada i el de l’Illa (2ª) a catorze, serà un terreny propici de nou pels espavilats. És d’esperar que al Katusha hagin après la lliçó, sinó les vuit voltes a Montjuïc de diumenge poden ser més que insuficients per recuperar el temps badat.