22/3/13

Volta a Flandes retro

El dia 25 de maig la Ronde van Vlaanderen (Volta a Flandes) fa un segle. La cursa dels murs de llambordes a través dels turons de les Ardenes flamenques tindrà la setena edició de la seva versió retro el dia 26 de maig. I hi haurà festa grossa per commemorar el centenari de la Ronde. 


Com sol ser habitual en aquestes marxes, les bicis admeses seran anteriors a 1987 i, a més, en aquest cas cal anar obligatòriament vestit d’època. Els bigotis enormes i les ‘curres’ gruixudes i molsudes com bufandes abunden a la Ronde, us avisem.
Seran tres recorreguts, de 40, 70 o 100 quilòmetres, amb el seus corresponents murs històrics: Kapelmur, Taaienberg, Elkenberg, l’antic Kwaremont o el desconegut ‘la Rampe’, amb sortida i arribada a Oudenaarde, al cor mateix de Flandes. A més, el dia abans hi haurà borsa de la bicicleta d’ocasió i un critèrium per a bicis de pinyó fix i singletracks.
Per a mes info i inscripcions: http://www.retroronde.be/fr/145-home.
Flandes és la pàtria del ciclisme. Pedalar per les seves carreteres rurals i escalar els seus murs és sentir, viure i conèixer l‘autèntica tradició ciclista europea.