1/7/07


EL VALOR DE L'AMISTAT. En Xavier és un ciclsta tranquil. Les seves obligacions no li permeten fer les quilometrades que tenim la sort de poder fer d'altres, però això no li impedeix escometre alguns objectius que, per a molts, poden semblar simples, però per a ell són autèntiques fites. Amb esforç, paciència i amb la gran amistat que ens uneix de molts anys, en Xavier ha assolit una petita fita en la seva afecció al ciclisme. Aquí el veieu pujant l'Envalira. Mai no havia arribat tan amunt, mai no havia fet tants quilòmetres (vam fer la volta de les tres nacions). Anar en bibicleta el fa feliç, i saber que és capaç de superar-se dona un valor afegit a l'amistat. Trobar-se amb altres ciclistes a la carretera, com la colla del Baix Camp que anaven cap a Ax les Thermes i el col de Port i als que qualsevol diumenge visitarenm, fa gran aquest esport i enalteix als que el practiquen. El ciclisme entès així potser és una forma d'humanisme.

1 comentari:

prudenci ha dit...

Bones Rafael,
Soc el Prudenci de Reus. Ens vam trobar en terres de la Catalunya Nord quan tu i el teu amic Xavier anàveu cap a Puigcerdà i nosaltres (Joan, Joan Carles i jo) feiem la transpirenaica.
Si em passes una adreça de correu electrònic et faré arribar la foto que ens vam fer junts, la crònica que he escrit de la transpirenaica i podem quedar per setembre o octubre perquè vinguis per fer cicleturisme pel Priorat, o per la Ribera d'Ebre, o pel Baix Camp, tant si val, pedalar, xerrar, conèixer altres i llocs i altres persones... i no m'enrrotllo més.
Fins aviat.
Salut i sort
Prudenci
pborrellstop@gmail.com