4/2/08

Gaudeix de viatjar en bicicleta amb Giant Tours



El conegut periodista i cicloturista basc Javier Sánchez Beaskoetxea (veure altres entrades d’aquest bloc) acaba d’engegar una iniciativa que, sens dubte, pot tenir un enorme atractiu entre molts ciclistes. Es tracta de Giant Tours, una empresa que organitza viatges en bicicleta amb l’engrescador lema: “gaudeix de la vida, gaudeix del ciclisme”. Sota aquest lema s’amaga una filosofia del viatge on el gaudi del paisatge, de la cuina i dels atractius turístics i culturals dels llocs que es visiten es complementa amb el necessari esforç i repte personal que suposa un trajecte d’una exigència mesurada a les possibilitats dels participants.
Així enguany Giant Tours proposa dues opcions. EL GIANT VIP TOUR, una setmana de ciclisme visitant Euskadi i Pirineus, rodant amb tranquil•litat, gaudint del que hi ha al llarg de la ruta i combinant-ho amb l’ascens al Touralet i l’Aubisque coma fites ciclistes notables.
El GIANT VIP TOUR tindrà tres dates de celebració: Del 9 al 14 i del 23 al 28 de juny, i del 21 al 26 de juliol.
La segona opció viatgera serà la versió per la vesant francesa de la travessa dels Pirineus. La TRANSPIRENAICA es recorrerà en sis etapes (per conciliar la bici amb família o feina), travessant tots els ports mítics del Tour, amb allotjament en hotels, vehicles d’assistència, menjars i autobús per anar i tornar a casa inclosos. La TRANSPIRENAICA es farà en un grup de 34 persones entre els dies 10 i 17 d’agost.
Per amés informació podeu anar a http://www.giant-tours.com/ o dirigir-vos per correu electrònic a: info@giant-tours.com. La direcció tècnica de Javier Sánchez Beaskoetxea és tota una garantia, ara, les cames i la il•lusió les heu de posar vosaltres.