21/2/13

Obertes les inscripcions a la Pedals de Clip

Les inscripcions per a la marxa cicloturista amb bicicletes d’època Pedals de Clip ja s’han obert. La marxa es farà el diumenge 19 de maig amb sortida i arribada a Sant Martí Sarroca (Alt Penedès). 

Per participar a la Pedals de Clip cal fer-ho amb una bicicleta anterior a 1987 (quan es va generalitzar l’ús de pedals automàtics). Cal que portin clips, cablejat a la vista i palanques de canvi al quadre. Són admeses les bicicletes de competició de carretera i també les de pista, tàndems, de servei o professionals (carters); però de cap manera és permès participar-hi amb BTT o bicicletes modernes.
Hi haurà dues rutes, una de 69 kms i una de 43, amb un avituallament al quilòmetres 33 i un tram de terra (a l’estil Eróica) de 3 quilòmetres. La sortida serà al centre de Sant Martí Sarroca, i l’arribada al cap de munt del castell de Sant Martí, amb una pujada d’un quilòmetre.
En acabar la marxa hi haurà un refrigeri per als participants i es farà un homenatge a Miquel Poblet i Vicenç Iturat, dos mites del ciclisme català de les dècades dels 50 i 60.
Les inscripcions valen 18€ pels que estan federats i 28 per als que no ho estan. El dia de la marxa, si queden places, també us podreu inscriure; llavors els preus seran 25 i 35€.
Per a formalitzar la inscripció CLIQUEU AQUÍ.
Properament, a la secció Històries de DiesDeBici/Tourmalet us oferirem els perfils biogràfics de Miquel Poblet i Vicenç Iturat.

2 comentaris:

carlessol@gmail.com ha dit...

Bona feina !1 Ens veiem a la Pedals de Clip.

Salut !!

CICLISMO NINJA II ha dit...

Un saludo Rafel.. tengo una cosita para tí de cara a la PEDALS, te mandaré un correo para q me pases tu dirección postal, un complemento para tu atuendo vintage. SALUT i POTES!!!!!