20/3/14

Pilarín Bayés ha fet el cartell de la 'Volta' 2014

La prestigiosa dibuixant, pintora i ninotàire osonenca Pilarín Bayés ha realitzat el cartell oficial de la 94èna edició de la 'Volta' ciclista a Catalunya que comença dilluns a Calella (Maresme). Amb els seus característics personatges amables i alegres, Bayés mostra la cara sana, humanista i solidària del ciclisme, tant pel que fa als participants com als seguidors.


El cartell es va donar a conèixer dimecres en el transcurs del programa especial dedicat a presentar l'edició d'enguany de la 'Volta' que va emete el canal esports 3.
L'obra de Pilarín Bayés es suma a la dels més grans artistes del país que han realitzat cartells per a la 'Volta'. Miquel Barceló, Perico Pastor, Claret Serrahima (que va fer el cartell del centenari), Joan Miró, Cesc, Tharrats, Hernández Pijoan, Modest Cuixart, Ricard Giralt Miracle, Ràfols Casamada, Robert Llimós, Joan Pere Viladecans, Carles Fontseré, Peret, Toni Batllori, América Sánchez o Antoni Tàpies, han contribuït a fer de la cursa catalana un projecte social, cultural i nacional que va més enllà de l'estrictament esportiu.
En el decurs de l'espai televisiu es van lliurar les medalles d'honor de la 'Volta'. enguany es van atorgar al l periodista Sergi López Egea, a Enric Ferreres, massatgista d'equips, a Joan Moyà, col·laborador durant mots anys de la 'Volta', a Antoni Pineda Giráldez, director d'equips ciclistes amateurs i a Vicenç Amat i Tobias, exmembre del Consell Directiu de la "Volta".