16/11/08

Esquí de fons: aquest any si !!!



Observeu el bon aspecte de la Tosa Plana de Lles i els boscos d'Arànser (aqui a tocar del Pla de Llet), després de les nevades dels darrers dies. Les fotos són de dissabte 14 de novembre, i l'aspecte és immillorable. Hem tingut dos anys de molt poca neu, però tot sembla indicar que enguany si que ens podrem fer un fart d'esquiar pels camins i boscos dels Pirineus com ens agrada de fer cada hivern a molts ciclistes.
De moment ja hi ha dues cites concretades: 10 i 11 de gener Puigcerdà fons al coll de la Quillana, al Capcir, i 1 de febrer, la clàssica Marxa beret, enguany per fi amb homologació europea. Un cop hagueu desat les bicis, aneu posant a punt el vostre material de fons, la neu ja ens mulla els peus.

6 comentaris:

Lluis Ciclista ha dit...

Hola Rafael. Espero poder escaparme este año y disfrutar de la nieve también. Que el año pasado cero patatero. No paras eh?. Para cuando La Ruta Serrallonga en BTT ?. Espero que algún día nos crucemos por ahí con las bicis...
Ah! he cambiado la dirección de mi blog, ahora es http://heroisdelfang.blogspot.com/ te lo digo por que tienes el enlace antiguo en tu blog
Hasta pronto

Javier Lara ha dit...

UMMMMM! que buena pinta.
Los dias 6, 7 y 8 estaré en Puigcerda y seguro que el 6 y el 7 ire a Guils si está abierta o a LLes. A ver si nos vemos para hacer una salida o si no aunque solo sea para tomar un café.
Saludos

Mengüi , Joan J.Mengual ha dit...

Hola Rafael, ¿como andas, que no se te ve el pelo?
Por cierto tengo tuyo un CD de la Titan, controlo, y espero haber si se tercia devolvértelo.
Si te urge mándame un correo a joan@mengusal.com.
Yo también tengo blog por si quieres echarle un vistazo, es http://joanmengual.blogspot.com/
Bueno estoy leyendo en el blog del Routier para lo de la cena, y veo que las redencillas personales aun están latentes.
Preséntate, y daros un fuerte abrazo que todos estamos deseando verte.Te echamos en falta coñooooo.

Bueno espero consideres la propuesta y tengamos todos la grata sorpresa de tener tu compañia.
Me siento a tu lado ehhhhh.

Saludos

Rafael Vallbona ha dit...

Lluís, Javier i Joan, teniu tots la meva amistat i l'abraçada que us mereixeu com a amics i ciclistes, però no em demaneu que vagi contra els meus principis morals i ètics assitint a un sopar-encontre on no hi tinc res a fer ni a dir perquè així hi ha qui ho ha volgut fa temps.
Salut i un bon i vivlista 09
Ep, i ens trobem a la Cerdanya, Javier.

Mercè ha dit...

Hola!
Jo també volia aprofitar per desitjar-te bones festes i a veure si convenço el Jordi per deixar la bici alguns dies i fer una mica d'esquí aquest hivern. Ja costarà...
Ara ja he tornat a Barcelona. L'experiència de Marsella no ha acabat perquè continuo col.laborant amb la gent d'allí, però ara ja des de Barcelona. Estic a Físiques per si algun dia passes per allí! I si no, ens anem veient pel blog, per la carretera o per les pistes!
Una abraçada i fins ben aviat,

Mercè

Rafael Vallbona ha dit...

Benvolguda,
celebro que la teva tornada al país no hagi trencat els llaços amb el món, ans al contrari, els hagi enfortit.
Ens veiem a les pistes o a la carretera. I si voleu esquiar, ja sabeu on teniu casa.
Salut i records al Jordi.