18/1/09

La BVB 09 ha estat un èxit


Els ciclistes / blocaires han demostrat la força de les xarxes socials que es generen a través d'Internet. La cita es va fer a través de post i comentaris als blocs, i la Mariona i en Miquel 'van Krujem' en van ser els impulsors. Ningú no sabia que passaria aquest diumenge, a les 10 del matí a l'estació de Sant Andreu Arenal.
I el que ha passat és que una trentena de ciclistes hem anat apareixent poc a poc pels carrers adjacents, de dins l'estació i d'altres s'han afegit al llarg de la ruta. A estones feia impressió veure en perspectiva el pilot de mil colors rodar amb un pedalar alegre, però gens ofegador, per les carreteres del Vallès i el Maresme.
Ha estat una primera experiència que ningú no dubta a repetir. Hi ha hagut descobriments, sorpreses, primers contactes, amistats que es retroben...una mica de tot i, en general, tot amarat d'un ambient extraordinari. Cadascú al seu ritme i segons les seves possibilitats.
Així, i gràcies també al dia que ha acompanyat i a que no hi ha hagut cap ensurt ni problema greu tret d'una punxada i una cadena que ha petat, la BVB 09 (Barcelona, Vallgorguina, Barcelona), ha estat un èxit en tots els aspectes.
Tots en sou convidats a les properes cites. Aquí no es limita la presència de ningú. Només és qüestió d'estar atents a la xarxa, al Tourmalet, per exemple.

5 comentaris:

Mariona ha dit...

Rafael, gràcies per haver vingut. La teva crònica és immillorable! Fins aviat.

XAVI NOVELL ha dit...

HA ESTAT UN PLAER XAVALOTE , SI LES CURSES M'HO PERMETEN ENS TORNAREM A TROBAR , MOLTA SALUT COMPANY!

van krujem ha dit...

encantado de haber podido disfrutar de la salida contigo, ya tengo en mente la proxima, un saludo y topeeeee!!!!!!!

Kel ha dit...

Rafael, una crònica a l'alçada de la BVB-09 Com esdeveniment esportiu i com element revolucionari en la nostra societat.
Gràcies des del Poble Sec

david malmeto ha dit...

Creo que el éxito de esta salida y de las que vendrás es tuyo, mio.... de todos. Dia fantástico así como la compañia. Hasta la próxima.