22/3/09

El repte de la Milà San Remo per a cicloturistes. Qui somia en fer com Mark Cavendish?


Mark Cavendish (Columbia) corria per primera vegada la Milà San Remo i no va desaprofitar l’ocasió. Per mil•límetres, però l’esprínter del sorprenent equip americà va guanyar la Classicissima. Ni Armstrong, ni Rebellin, ni Pozzato, ni Petachi, ni Hushovd van poder amb ell. L’ascensió a la Cipressa, a 30 quilòmetres de l’arribada va ser definitiva.
La Milà San Remo és un dels anomenats ‘monuments’ del ciclisme. Amb 297 quilometres, l’espectacular tram del traçat a tocar del mar i els colls de la Cipresa i el cèlebre Poggio, just a l’entrada de San Remo, l’han convertida en un mite que tots els ciclistes professionals aspiren, si més no, a córrer algun cop.
Els cicloturistes tenen una oportunitat d’or cada dos anys. A primers de juny s’organitza el Gran Fondo Internazionale Milà San Remo, seguint el mateix recorregut de la prova de professionals. Aquest any toca. La cita és el dia 7 de juny, i ja us podeu inscriure al web http://www.ucsanremo.it/.
Aquest és el perfil, que ningú no es pensi que és pla.

OVADA 20 dislivello mt 346 mt pendenza media 1,8 % max 6% CAPO MELE km. 2 dislivello m104 pendenza media 5,2% max 6% CAPO CERVO km. 2,5 dislivello 110 pendenza media 4.1% max 5% CAPO BERTA km 3 dislivello 128 pendenza media 4.3% max 8% CIPRESSA km. 5,6 Dislivello 226 m - Pendenza media 4,1% max 7% POGGIO DI SANREMO km. 3,7 Dislivello 137 m - Pendenza media 3,5% max 6% RISTORO Ovada , Spotorno ,Capo Cervo ,e a Sanremo il Pasta Party.

El Tourmalet fa una crida a tothom qui estigui interessat en participar a la Classicissima d’enguany. Necessitem corredors, però també necessitem acompanyants. La logística de sortir d’un punt i arribar a un altre no és fàcil i, tot i que l’organització posa un autobús a disposició dels participants per retornar-los a Milà, les places són molt limitades i cal afanyar-se si no es vol perdre.
Qui somia en fer com Mark Cavendish? ELS QUE VOLGUEU ESTAR A LA LINIA DE SORTIDA DE LA CLASSICISSIMA PER A CISLOTURISTES EL PRÒXIM DIA 7 DE JUNY, POSEU-VOS ERN CONTACTE AMB EL TOURMALET ESCRIVITN UN COMENTARI A AQUESTA ENTRADA.
Ens veiem a la Llombardia.!