31/3/09

Pedals de foc, 5 anys, noves rutes i un llibre


En el seu cinquè aniversari Pedals de Foc presenta per aquesta temporada força novetats. A més, Editorial Cossetània publicarà el proper mes de maig el llibre “Volta al parc d’Agüestortes en BTT, un recorregut per Pedals de Foc”, que inclou una llarga descripció literària de la ruta així com un possible itinerari seguir per completar-la.
L’organització de la ruta Pedals de Foc, ha fet canvis parcials del recorregut. La PEDALS DE FOC NON STOP VAL D’ARAN 2009, que se celebrarà els propers 26,27 i 28 de juny, les inscripcions ja estan obertes, i ja són 175 inscrits, fins d’avui. Aquesta prova tindrà força novetats: acord amb una plataforma de televisió per fer el seguiment, acord de cessió de vehicles, canvi de recorregut, control per xip, fira, premis i, com a gran novetat a tots els que acabin el mallot exclusiu de la PEDALS DE FOC NON STOP VAL D’ARAN 2009, tan en categoria OR com PLATA.
A més de Pedals de Foc i Pedals d’Occitània, l’empresa promotora d’ambdues rutes presenta enguany dues novetats: Pedals de Lava, un recorregut en BTT per l’illa de Lanzarote i Le Défi Occitain, un recorregut de 197 kms. per a bicicletes de carretera per Occitània ascendint a alguns dels colls més mítics del Tour.
Podeu trobar tota la informació als webs:

Pedals de Foc, www.pedalsdefoc.com
Pedals d'Occitània, www.pedalsdoccitania.com
Le Défi Occitan, www.ledefioccitan.com
Pedales de Lava, www.pedalesdelava.com

La Volta a Aigüestortes en un llibre
Per a tots els que vulgueu fer el recorregut circular per la perifèria del Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici al marge de programa ‘Pedals’, la Editorial Cossetània publicarà el pròxim mes de maig a la col•lecció Azimut de rutes en BTT i a peu, un llibre del qual El Tourmalet ja en va publicar un abstracte, on es descriu literàriament tot el recorregut, s’expliquen les característiques del recorregut, es donen diversos consells de com afrontar-lo i, a la segon apart, s’inclou un complert itinerari per a poder realitzar un recorregut de més de 200 quilòmetres i 6.000 metres d’ascensió per aquesta zona. El llibre ha estat realitzat per l’equip de El Tourmalet.