22/7/09

Dijous 23 s’estrena Carreteres secundàries



Mentre segueixen els rodatges dels darrers episodis de la sèrie, aquest dijous les televisions titulars de la Xarxa de Televisions Locals, estrenen el programa produït per LaQuimera.
L’horari d’emissió i les teles que l’emeten en cadena a partir d'aquest dijous és el següent:
Dijous a les 23:00
- TV L’hospitalet
- Canal Terrassa
- Maresme Digital
Dijous a les 24:00-
TV Badalona
- Gavà Tv
- Granollers TV
- Canal Blau
- Vilafranca TV
- El 9 TV
- TV de la Conca
- Canal Reus TV
- TV Girona
- TV El Vendrell
A partir del setembre la distribució és fa per les teles sindicades en lliure emissió, és a dir, cada tele decideix quan emet el programa. Les televisions que començaran a emetre ‘Carreteres secundàries’ a primers d’octubre són: Canal Català Barcelona, Canal Català Berga,
Canal Català Girona Pla, Canal Català Maresme, Canal Català V. Oriental, Canal Català Vallès, Canal Mollet, Canal SET Santa Eulàlia TV, ETV - Llobregat TV, Gelida Televisió, La Granada TV, Maricel TV, Molins de Rei Televisió, Móra d'Ebre TV, Nord TV Morella, Olot TV, Pirineus TV, Ràpita TV, RTV Cardedeu, Sant Cugat TV, Sesrovires TV 10, Televisió del Berguedà, Televisió del Besòs, Televisió del Ripollès, Televisió l’Escala, Televisió Vandellòs, Televisió Vilanova del Vallès, TV Blanes, TV Cambrils, TV Costa Brava, TV de Mallorca, TV Eivissa i Formentera, TV La Selva - Canal Camp, TV Ulldecona, TVM Televisió de Manresa, i TVM Televisió de Mataró.
Carreteres secundàries’ és una sèrie de 12 programes en els que, tot fent una ruta en bicicleta de carretera, muntanya o urbana, es proposa a l’espectador descobrir diversos indrets del país i la gent que els habita.
Tot comença quan et desvies de la ruta bàsica, alenteixes la marxa, obres els ulls i canvies la manera que tens de veure i entendre la vida i les transformacions del temps.
Al marge hi ha històries, llocs i persones fascinants que enriqueixen la idea oficial de país, li donen una dimensió inèdita. A ‘Carreteres secundàries’ no és tant important el final de la ruta, sinó què passa pel camí i quina gent trobem.
Cada capítol correspon a una ruta. A partir d’una tesi inicial i compartint la idea de J.V.Foix ‘m’exalta el nou i m’enamora el vell’, Rafel Vallbona, que presentarà l’espai, planteja un recorregut per connectar llocs i persones, tant d’ahir com de demà, per entendre millor el present. I a més, fent el viatge poc a poc, sense el soroll que no permet escoltar ni ser escoltat, aleshores tot pren una altra dimensió.

2 comentaris:

carlessol@gmail.com ha dit...

Estem a l'espera amb molt d'interès.

Felicitats per endavant !!

Rafael Vallbona ha dit...

Gràcies a tu i a tothom qui va en bici amb ganes de conèixer el país, aquest programa és possible.
Salut