27/11/09

Èxit sonat de la concentració de bicis plegables de Vilanova


Amb la participació de 120 ciclistes vinguts d'arreu de Catalunya i una impecable organitzacio empesa pel ciclista i blocaire Carles Soler, diumenge 22 es va fer la primera Fira-concentració de bicicletes plegables de Vilanova i la Geltrú, iniciativa a la qual Tourmalet si va sumar des del primer moment.
La idea era reunir bibicletes plegables, tant antigues com modernes, al voltant d'una petita fira i, com a complement, fer una volta per ensenyar la ciutat a la gent que va venir de fora; va ser un tomb de 7 km per carrers i passejos que va funcionar francament bé. Potser el dia no va acompanyar massa al començament i va restar afluència de públic, però al final va sortir el sol i totthom va quedar molt content..
Les col.col·laboracions de l'Ajuntament de Vilanova, de les marques comercials de bicicletes Dahon, Brompton, Birdy, Monty, Orbea i Strida, de la casa de productes Verofit, de molts voluntaris que sense ells no hagués estat possible la cita van contribuir a fer més exitosa la Concentració.
A la trobada s'hi van poder veure bicis de tot tipus, entre elles un tricicle plegable, un popular personatge vilanoví, en "Tot arreu" i persones de totes les edats, cosa que era l'objectiu.
Van sortir a pedalar per la ciutat uns 120 ciclistes i va ser molta més gent la que va passar per la fira, tant a mirar com a provar les bicis que les diferents marques tenien en els seus estands.
En l'acabar la pedalada es van sortejar una bicicleta Orbea i d'un lot de productes de la casa Verofit.
I cap a casa, bo i esperant la segona edició de la trobada, o alguna altra inicativa que es pugui dur a terme a qualsevol altra ciutrat del país.