15/11/09

Nova botiga de Tribike Factory



Si fins ara Tribike Factory de Cabrils era una de les botigues de bicicletes a tenir molt en compte al Maresme, amb la inauguració de la nova botiga se situa com el referent indiscutible pels usuaris de la bicicleta a la zona sud de la comarca. Sense moure’s del seu extraordinari emplaçament al carrer de la Vela 14, de Cabrils, (que te un aparcament del que cap altra botiga de bicis disposa) Tribike Factory ha duplicat la superfície en ocupar la totalitat de la nau industrial de l’antiga empresa tèxtil de la família Jorba. Canviant telers per bicis, però respectant l’estructura arquitectònica industrial tradicional, els Jorba, Albert pare i fill, han donat l’empenta definitiva a Tribike per convertir-la en la botiga principal botiga de bicicletes del Maresme, i de llarg la que disposa de més llum natural per poder veure bé la bici que ens te el cor robat.
Tribike segueix fidel a les marques que li han donat anomenada però ampliant la gama per mor de disposar de molt més espai: KTM, Lapierre, Felt, Conor, Scott, marca de la qual ja disposen del nou catàleg de bicicletes de carboni, a més de qualsevol altra marca que el client sol•liciti. Però no tot són bicis a la nova Tribike; el calçat te el seu espai propi, ampli i còmode per emprovar-se una gama de sabates suficient per les necessitats de la majoria de ciclistes; la zona de roba disposa de dos nous emprovadors on podeu mirar si us queda bé el nou equipament de la botiga, i a l’entrada trobareu una taula amb un notable desplegament informatiu de qualsevol cursa o marxa que se celebri per la zona. Suspensions, pedals, grups i frens tenen una vitrina on es deixen veure perfectament.

Tribike Factory es al carrer de la Vela, 14, de Cabrils (Maresme). És obert de 10 a 14h. i de 17 a 2030h. De dilluns a la tarda a dissabte a la tarda, i els podeu trobar a 93 753 72 17 o a tribikefactory@hotmail.com. Ara ja només els falta un lloc web d’acord amb l’excel•lent espai que acaben d’inaugurar.