17/5/10

Campionat mundial de Brompton, el 3 d'octubre a Oxford

El V Campionat del món de Brompton es celebrarà el 3 d'Octubre d'aquest any a Blenheim Palace, Oxfordshire. El campionat, que arriba la cinquena edició, es correrà novament pels jardins del Palau de Blenheim, formant part del festival Breast Cancer Care Bike Blenheim Palace.


El nombre de places per a participar ha augmentat fins les 750 places, mostra de l’èxit que tenen les petites bicicletes angleses. L’edició 2010 convidarà, a més, els diferents guanyadors dels campionats Nacionals.
La cursa d'aquest any es celebrarà al mateix circuit dels dos anys anteriors, al que caldrà completar dues voltes de 6,5 km cadascuna. Això donarà l’oportunitat als veterans de batre el seu propi temps establert en l'edició del 2009 i potser fins i tot vèncer els anteriors campions Alistair Key i Roberto Heras.
Les posicions de la sortida s'assignen segons el numero d'inscripció, així com mes aviat us inscriviu, més endavant estarà situada la vostra bici en la graella de sortida. Cal recordar que la sortida de la cursa és estil LeMans.
Les normes del Campionat són molt senzilles, el casc és obligatori, així com camisa, americana i corbata, els pantalons són de lliure elecció. La roba d'esport no està permesa. Hi ha un premi especial per al competidor millor vestit.
La data límit per inscriure's és el Diumenge 19 de Setembre, o quan les places s'hagin esgotat com cada any ha passat.

Més informacio i inscripcions: http://brompton.co.uk/bwc/2010/

Podeu veure el vídeo oficial del Mundial de Brompton 2009 fent click AQUÍ