3/5/10

Titan Desert: Martin Horak y Ondrej Fojtik sorprenen

Els dos corredors txecs de l’equip Nissan CEE han sorprès els favorits i s’han endut sense contemplacions la primera etapa de la Titan desert, que ha transcorregut entre Maadid i M’Cissi, de 98 quilòmetres pràcticament plans. Només Heras ha aguantat el seu fort ritme, tot i que ha acabat cedint a l’esprint.
Les dunes que hi ha just al darrera del complex hoteler Xaluca han estirat ben aviat el grup de 328 participants, tot i que els favorits es mantenien al capdavant. Però quan els dos corredors txecs han decidit canviar el ritme, Mauri, Olano, Israel Núñez, Raúl Hernández i Jalabert s’han despenjat, i només Heras, Marc Trayter i el nordamericà Tinker Juárez han aconseguit aguantar el fort ritme a que es rodava. Cap al quilòmetre seixanta Trayter i Juárez també han dit prou i han anat cedint. Heras, però, no ha pogut fer res a l’hora de l’esprint i ha acabat cedint un únic segon.
L’etapa de demà, entre M’Cissi i Alnif és de 100 quilòmetres i una tipologia molt similar a la d’avui, raó per la qual tothom intentarà controlar des de bon principi els dos corredors de l’equip Nissan CEE.

Classificació 1ª Etapa
1.- Orak Martin – NISSAN CEE1 – 3h26m07s
2.- Ondrej Fojtik – NISSAN CEE 1 – 3h26m07s +0:0m
3.- Roberto Heras – DOCTORE BIKE – 3h26m08s +0:1m
4.- Marc Trayter – RADIKAL BIKES – 3h37m33s +11:26m
5.- Tinker Juarez – CANNONDALE 1 – 3h42m33s