11/10/10

Adhesions al memorial Xavi Novell

Volem agrair les nombroses mostres d’adhesió que estem rebent a la iniciativa del MEMORIAL XAVI NOVELL. Aquesta modesta iniciativa creix en intensitat i significat gràcies al vostre suport.
Ciclistes i bloggaires de nombrosos indrets del país s’han adreçat a El Tourmalet per dir-nos que comptem amb ells, que hi seran, o que no hi podran ser però que els hauria agradat i que estan al costat del projecte. Agrair també la difusió que n’estan fent molts blocs amics i fòrums de clubs ciclistes. La xarxa pedala amb total intensitat!
Ens agradaria reunir-nos una bona colla el proper diumenge, però sabem de la modèstia de la iniciativa i de la precarietat de la convocatòria. Només que en siguem uns quants, estarem contents, perquè el que volem és reivindicar pedalant el dret a anar en bicicleta per qualsevol indret del país sense que ningú posi el risc les nostres vides. I ho farem recordant l’enyorat Xavi Novell.
Recordeu que no cal estar molt en forma, no cal inscriure’s, no és una cursa; és una trobada de col•legues del pedal.
ATENCIÓ: La cita és DIUMENGE 17 D'OCTUBRE a les 9 del matí a l’estació RENFE de Fabra i Puig (Avinguda Meridiana) de Barcelona. Farem un recorregut tranquil d’uns 90 quilòmetres en direcció a Llinars i tornant pel Maresme després d’haver travessat la serralada litoral per Collsacreu.