1/10/10

Vilanova i la Geltrú tornarà a reunir les bicis plegables en una trobada única a l'estat

El proper diumenge 12 de desembre a les 10 es farà la 2a. Fira-Concentració de bicicletes plegables a Vilanova i la Geltrú, un encontre única arreu de l'estat.
La fórmula de Fira-Concentració està pensada perquè el ciclista de plegables vingui a Vilanova i, després de visitar la mostra dels diferents fabricants de bicis plegables, participi en un recorregut urbà d'uns 7 km. La sortida serà del llarg Passeig Marítim i es recorreran diversos carrers de la vila.
També hi participaran les marques més importants de bicicletes amb estands on mostraran les darreres novetats. La fira serà a la zona del Parc de Ribes Roges. Hi haurà el sorteig d'una bicicleta plegable entre tots els participants.
La 1a Edició de la Fira-Concentració que es va fer l’any passat va acollir a més d'un centenar de usuaris de plegables. La concentració és exclusiva per a bicicletes plegables. Que s’en tingui coneixement és la única a tot l’estat.
Vilanova i la Geltrú, capital del Garraf, està molt ben comunicada per ferrocarril , això permetrà que molta gent pugui plegar la bici al tren i desplegar-la en arribar a la ciutat. També la gent de la pròpia ciutat podrà desplegar la bici i sortir al carrer, per això el nom de la Trobada és : DESPLEGA LA BICI A VILANOVA I LA GELTRÚ